6.10.11

Presentask

Min grundtanke när jag startade Scrapfabriken var att ha ett sortiment med lättanvända produkter som kan användas vid fler än ett tillfälle. Men {!} säger den observante, alla tomteprodukter då? Ja, där tog ni mig med handen i kakburken ;) Men det är undantaget som bekräftar regeln.

Jag har medvetet valt att ta in ett MYCKET begränsat utbud av produkter inför halloween, men det innebär inte att Scrapfabriken inte kan erbjuda något för den som är sugen på lite scrappning inför denna helg. Jag har redan visat stansarna Bewitching och Rickety House från Sizzix och Tim Holtz.

Nu har jag använt min scoringboard från Martha Stewart och gjort en presentförpackning som går i halloween och höstens tecken. Man får lätt känslan genom att bara använda svart och orange och man är hemma ;)


Scoringboarden gillar jag skarpt.
Den är graderad i tum, men de flesta mallar jag och du hittar på nätet är i tum så vi behöver inte räkna om mallarna utan ta måtten rakt av. Man behöver inte krångla till det och tycka att tum är komplicerat, gör bara som mallen säger! Bra va? Du slipper tänka ;)



På scoringboarden finns en liten lucka där man  kan lägga falsbenet. I den lådan finns även mallar på askar och kuvert. I mallarna får du veta vilken storlek på pappret du behöver för att få ut olika storlekar på askar. Dessutom var du skall skåra dina papper för vikning. Nåt som är riktigt bra är att tillverkaren dessutom tänkt på att ge en mall till locken till askarna. De behöver ju vara något större för att grundasken skall passa in.



Min ask mäter 4 x 4 x 4 tum. Då locket är lika djupt som den inre asken kan det ibland vara svårt att få av locket. Detta har jag löst genom att stansa ut en halvcirkel  på två sidor av locket. Det ger dessutom ett lite mer arbetat intryck, tycker jag.



Materiallista:
Scoring board, Martha Stewart
Kartong, Raven, Bazzill
Mönstrat papper, Snappy, My Minds Eye
Papperssnöre
Blingstenar
Blommor och knapp ur eget förråd

2 kommentarer:

Malin sa...

Den blev kanon fin!

Marita Johansson sa...

En sån snygg ask