17.10.11

Download Diva

Då var det måndag igen, ny vecka, nya erfarenheter och nya upplevelser. Idag när jag klev upp var det tämligen kallt ute och det är nog få som inte får skrapa bilrutorna idag. Här i Sundsvall kan vi nog snart sikta in oss på det första snöfallet med, det bästa med det är nog alla lyriska barn. Men att vintern närmar sig betyder inte att man inte kan göra somriga kort!

Denna gång har jag färglagt Download Diva i olika färglada färger och då papperna och motivet i sig är så färgsprakande så fick jag ta det lite lugnt med dekorationerna för att det inte skulle blir för mycket att titta på. Jag låter kortet få tala en hel del för sig själv och listar upp allt material i slutet av inlägget denna gång.
Jag tog ett journaling card från MME som jag klippte av nedre delen för att få plats lite bättre på kortet. För att piffa upp det lite så använde jag GummiApans stjärnbakgrund (som tyvärr är slut i butiken just nu) och stämplade med Antique Linen dynan. Sen tog jag en pil i filt som jag satte 2 öljetter i och drog ett snöre igenom några gånger.


Bakgrunden på motivet har jag gjort genom att stämpla en till gång, klippt ut och använt den som maskering. Sen använde jag distresser med hjälp av en speciell stöpplare som ser ut som en rakborste i miniformat att dutta med. Till marken använde jag min vattenpensel för att göra den lite med distinkt.

Materialet
Papperna: MME Lime Twist Be you, cute och sweet
Dekorationer: Bling stenar, Hydrangea, cherry blossom, journalerings kort, bingobricka, öljetter i strl 3/16, snöre, filtpil och ormbunksblad
Stämplar: Download Diva, GummiApans stjärnbakgrund och Du är #1
Distresserna: Antique Linen, Broken China, Tumbled glass, Vintage Photo, WalnutStain

4 kommentarer:

Hlora sa...

She is pretty so much! Love the bright colours!))

Jenni sa...

Jättegulligt kort! Och såååå snyggt Du målar!!

Kram, Jenni

Majsan sa...

WOW jättefiint, du har fått ihop det ursnyggt!!

Margareta sa...

Härligt kort! Snyggt färglagt och dekorerat!