2.10.11

Oktober Månadstävling

Nu är vi definitivt inne i höstmånaderna. Det är mörkt ute redan klockan 20.oo och det är tid att mysa inne med tända ljus och en kopp te om kvällarna.

Denna månads tävling går i ett färgtema!
Den siste oktober är det åter Halloween och därifrån tar vi vårt färgschema: svart-orange-lila.För att delta i tävlingen:
1. Skapa ett nytt alster, för denna tävling, som går i färgschemat svart-orange-lila.
Alla tre färgerna MÅSTE vara med.
2. Fota ditt alster och sänd in bilder till info{@}scrapfabriken.se innan kl 23.59, 11.10.31

Du väljer själv om du vill göra en layout, kort eller alter.
Det måste inte vara halloweenanknytning, huvudsaken är att du använder dig av de färger vi sagt.
Du får gärna blogga ditt bidrag medans tävlingen pågår, men vi vill då att du i ditt inlägg länkar in till denna tävling!

Ett presentkort värt 200 kr hos Scrapfabriken står på spel och om du vill en presentation av dig och ditt skapande här i bloggen.

Mot scrapbordet!

5 kommentarer:

Gurkiss sa...

Skoj månads tävling :)

Sofias blogg sa...

Är det ok med lite vitt (mönster i orange papper och text till journaling, highlights på boksäver? Ev. lite av annan färg? Måste det vara "starka" färger som på er bild? Massa frågor, men bättre att fråga en gång för mycket..:)

Ulrika sa...

Själv har jag hittills tolkat det som att inga andra färger är förbjudna, men jag kanske har fel... Funderade på att göra en layout med vit bakgrund, men sen smacka på med de där tre färgerna! Funkar det??

hellenbell sa...

korrekt, ulrika. alla färger är tillåtna, men svart, orange och lila MÅSTE finnas med. Förlåt att jag inte sett frågan.

Ulrika sa...

Helt ok! Puh! Min idé om vitt cardstock i botten funkar alltså!! Får se om det blir det i slutändan! ;-) Tack för svaret!