1.4.13

Puss & Kram

God fortsättning på er! (Säger man så på påsken? Eller är det bara till jul?? Jaja, hur som helst hoppas jag att ni har det bra!! ) Hoppas ni fått en härligt långledig påskhelg full med pyssel. Nu när solen äntligen börjar titta fram så kan man ana våren, fast det fortfarande är minusgrader ute, och då gillar jag att pyssla i lite mer våriga färger. Riktigt frossa i gult och rosa.

Idag tänkte jag visa ett kort med söta Puppy Love Mae. Jag har ju själv en 9 månaders vovve hemma, en Staffordshire bullterrier och valpen på kortet kan gå för en liten staffpuppy.


Tokgillar Gummiapans små textstämplar, de är så lättplacerade och alldeles lagom stora. Just denna säljs i ett set med 5 andra toppenbra ord/texter. Och billiga är de också!! Vilken toppenkombo =)


Den fina stjärnan är Pink Paislees Artisan Chipboard, de är lite mönstrade och har ett ytskikt som gör att man kan färga in dem med ex mister eller pennor. Så roliga att jobba med. Jag har jag färgat in med rosa Color Shine. Jag lät färgen torka in lite extra innan jag torkade av den för jag ville ha lite kraftigare infärgning. Sedan sprayade jag på lite guldig Color Shine men det syns (som vanligt) inte på fotot. Men det glittrar fint ;-) De fina pärlhönsfjädrarna ger en härligt vårig/påskig känsla.

Ha en fortsatt fin vecka!! Kramelikram Leia

1 kommentar:

lykta sa...

Så himla sött kort!