14.8.12

Min stora kärlek!

Idag är det jag som bloggar istället för Jennie. Jag satt igår och gick igenom lite foto som jag har i datorn på mitt jobb och där dök det här fotot upp. Det är på mina barn från sommaren 2006, Ellie är 7½ och Max 4 år. Såna småpluttar! Var tog tiden vägen? I alla fall - detta är nog ett av mina favoritfoto på mina guliganer! 


Tyvärr blev LOn lite ljus i scannern men jag hoppas det funkar ändå. Layouten blev inte alls som jag tänkt mig från början men jag tänkte att jag kör på ändå. Den blev kladdig som vanligt men jag tycker nog ändå att fotot sticker ut!

Jag har använt lite av Gummiapans nya fina stämplar, bla den här Chevron stämpeln och nya mönstrade papper från October Afternoon. That´s it! Och så har jag stänkt lite med mistfärg!


Som kompensation för den fula layouten har jag även gjort ett kort!


Stämpeln är från Elisabeth Bell och är hur söt som helst! Jag har använt samma papper på kortet som på layouten och texten är från Gummiapan.

Ha det bra!3 kommentarer:

maldis sa...

hääääärlig LO. får nog skaffa chevron stämpeln...

gummiapan sa...

Åååh...så fint :)

Kortet blev en riktig favorit!

Kram
Jea

Ulrika sa...

Skämtar du??!! Layouten är ju SUPERLÄCKER!! Gillar att du använt olika färger till chevron-stämpeln! Kul idé, och nåt som jag alltför sällan tänker på!!