13.11.11

Tema presentkort

Idag blir det ett långt inlägg med många bilder... Jag har funderat lite kring presentkort/lotter och liknande som man gärna ger bort till Jul.

Oftast så får man med en förpackning eller kuvert att stoppa korten i men man kan ju faktiskt fixa egna som både är finare och personligare. Och sen är det ju så kul att julpyssla!


Den första varianten har jag tagit inspirationen direkt från den förpackningen som korten oftast ligger i. Ett litet kort som man viker till en ficka i. Måtten är 24 x 10 cm som man bigar på 10 och 20 cm.


Insidan där ni kan se fickan.


Sen ville jag figurklippa ett kort och då fick det bli en julmuffins. ;) Dessa fina papper från Pion är ju som skapta för att få till en Julkänsla i vintage.


Här är presentkortsfickan i själva muffinsformen och jag har satt ihop dom med en brad på sidan så man kan skjuta isär dom.


Den sista varianten för idag är gjord av en liten papperspåse.


Insidan av påsen.


I själva påsen har jag stoppat in en tag som jag stämplat på och där kan man även fylla på med biobiljetter, lotter eller annat smått och gott.

Hoppas ni fått lite inspiration att pyssla ihop egna presentkortsförvaringar, och med dessa härliga papper från Pion går det som en dans!

Materiallista:
Mönstrade papper - Pion
Cardstock - Straw - Vit
Distressdyna Vintage Photo

1 kommentar:

Elin sa...

Åh vilka fina presentkortskort! Helt underbara :) och så olika!