3.11.11

Hjärta med etikett

Härom dagen hade jag besök av en kund som var lite sugen på att prova att färglägga med Distresser. Även om vi just nu har ett mycket bra pris på Distresserna så blir det ju en större summa första gången för att man ändå behöver några olika färger. Och jag kan förstå den som är sugen men inte vet om det är en färg och en teknik som man själv kan hantera och gillar. Så istället för att försöka prångla på henne massa färger kände jag mig lite givmild och skickade med henne lite färgprover från de flaskor jag har till kursverksamheten.
Kunden köpte lite annat smått och gott och två stämplar från Gummiapan som är enkla att börja med som nybörjare.

Det som värmde mig i hjärtat var återkopplingen som jag fick dagen efter då Malin, som hon heter, tagit sig tiden att fota av det kort hon gjort och skickade i ett mail till mig. Det är så kul att se hur varorna får liv och hur kunderna ser på produkterna. Denna återkoppling skulle jag vilja ha mer av.

Att kortet sen är väldigt sparsmakat och stilrent gör ju inte det hela sämre, för mig som verkligen älskar cleant.

Foto: Malin Fogelin


Materiallista:
Stämpel, Hjärta med etikett, Gummiapan

3 kommentarer:

Muffin sa...

Åh, så roligt - det var jag som tipsade Malin om butiken. :D Jättefint kort Malin, men det har jag ju redan sagt på annat håll.

Michaela Lejonberg sa...

Ååå va läckert!
Riktigt snyggt!!

Malin sa...

Tack för feedback! Nu har jag skapat en blogg men är nybörjare så allt är inte klart än! malinspysselhorna.blogspot.com - Välkomna!