9.11.11

Te-ask!

Onsdag igen och jag fortsätter på mitt jultema. Häromdagen när jag städade ur köket hemma och tömde mina tepåsar i en burk, blev det över små pappaskar som tepåsarna varit i. Jag tog vara på två stycken och tänkte antingen klä dom eller göra en mall av dom. Det blev en mall.

Jag ritade av asken på Kraft, bigade och vek ihop den. Den är inte jättestor så det får ju inte plats med hur mycket dekos som helst, men lite grann går det att dekorera. Jag dekorerade med lite diecuts och blommor på framsidan.

Båda kortsidorna kläddes in med grönt julpapper från Bo Bunny. Sen stansade jag ut två Qk-hjärtan i kork och chalkade dom med Dark Brown. Ser nästan ut som en riktig pepparkaka :-)

Det blev en perfekt gå-bort-present när jag väl stoppat ner nya tepåsar och slog lite cellofan runt. Ni får ha överseende med cellofanandet. Det gjordes i en hast :-)

Jag ritade som sagt av asken på ett papper och scannade in den. Förhoppningsvis blir den skalenlig när ni klickar på nedanstående bild. Den är busenkel att göra! Hoppas ni får glädje av mallen!

2 kommentarer:

Malin sa...

Så läckert! :-)

Anonym sa...

dra vinnare av lottarna på mässan ? :) eller har jag missat att de finns någonstans redan ?