24.11.11

Julpåse

Idag är det en månad kvar till julafton. Nu tordes det pysslas för högtryck i landet.

Vi visar idag hur du enkelt och snabbt kan dekorera/pimpa en papperspåse, perfekt att lägga små gåvor i vid denna tid på året.

Anna Maria, Rimna, har altrat denna påse, som ingick i en tävling på Falköpings Scrapmara helgen som gick. Hon har använt sig av en papperspåse med tvinnade pappershandtag. Skurit ut den söta lilla nissen som finns i hörnet på det nya pappret "Nissevenner" från Papirdesign. Hon har monterat det på ett vitt cardstock som är något större. Den lilla tagen har hon klippt ut från "Juletags". Sen har Anna Maria freestylat lite med symaskinen, vilket ger en härlig inramning till motivet. Förgrundspappret har fått lite riv och vik längs kanterna.

Att tänka på när man ska sy i papper är att inte ha lim där man skall sy. Vill man fästa pappren lätt mot varann kan man sätta en liten bit dubbelhäftande tejp i mitten så de ligger på plats.
Fäst pappren på påsen med dubbelhäftande tejp, kladdar inte och har ingen torktid!

Är han inte underbart söt, den lille nissen?

Baksidan är gjord på samma sätt, men hon har valt att använda ytterligare ett papper här, "Julenissen".Anna Maria har knutit ett band runt handtagen som en stängning och dekoration. Blomman har fått sig en sväng med glitterlim kring pistillerna för den rätta julkänslan.

Materiallista:
Papperspåse
Nissevenner
Julenissen
Juletags
Julstjärna
Band
Notpapper
Cardstock
Glitterlim

Inga kommentarer: