24.10.12

Smash!!

I mitt senaste DT-paket så skickade Helen med ett Smash-album. Scary :-), men en helt klart kul utmaning. 

Att smasha är ett snabbt sätt att scrappa sina upplevelser, kanske när man är på en resa. Det följer med en dubbel-penna, klister i ena änden och penna i andra. Man kan kvickt klistra in biljetter, broschyrer, kanske kartor - you name it! Det är bara fantasin som sätter gränser :-). Glöm bara inte att göra plats för eventuellt ett foto, om du vill komplettera när du kommer hem. Jag har även valt att "kladd-skriva", lite doodling.

Jag började i helgen lite nätt och fick ihop några sidor,  men det kommer mera! Jag har lite foto kvar från Mallorca resan och så tänkte jag nog ta den med till Göteborg till helgen.

Nu till mitt album!Framsidan - Smash albumPå första sidan satte jag en Pocket Folder och i den stoppade jag ner kartan vi använde när vi körde runt. Nästa sida är ett foto som jag tog från flygplanet när vi var på väg att landa. Tyckte det såg så fräckt ut med planet som skuggade sig på de gröna fälten.


Lite närbilder


Som tur var så sparade min man kvittot på vår resväska - perfekt till den här sidan!Lite taggar och frimärken


Nästa uppslag


Första fotot är utsikten från vårt lilla hotellrum och andra fotot är från vår första rundtur med bilen. Jag har skrivit lite anteckningar om var o vad vi gjorde.


Närbilder

Visst ser det kul ut! Jag ska helt klart göra färdig min Mallorca resa och sen kommer jag smasha lite från kortare resor eller utflykter.


Jag hade själv köpt på mig ett album i somras som jag tänkte jag skulle fixa och trixa med när vi var i Itialien. Jag släpade med mig albumet hela vägen till Italien och jag släpade med mig det tillbaka till Sverige, orört! Istället sålde jag det till en god vän som skulle till New York för två veckor sedan. Men - när jag nu fick ett nytt så tänkte jag att varför inte, perfekt att snabbt dokumentera Mallorca-resan! Det är himla kul!!

Jag har mest använt mig av det material som Helen skickade med men även lite sånt som jag har hemma. Man kan ju använda precis vad som helst. Nedan följer en länklista över Smash tillbehören. Klicka gärna er vidare till webbshoppen! Låt er inspireras!

Ses vi i Göteborg på mässan??1 kommentar:

Anna sa...

SÅ snyggt! Och kul! Får nog testa det någon dag...