26.10.12

Julkalender med Simple Stories!

Nu är jag, Linda, här igen med mitt nästa alster. Idag tänkte jag visa er en julkalender. Väldigt pillig att göra men förhoppningsvis blir den lilla mottagaren glad :-D

Jag har använt mig av tändsticksaskar (modellen som är något större än vanliga tändstickor). Jag har svärtat alla askar och lådor med en inking tool och distress dyna Frayed Burlap.


Här är en bild på överdelen - dekorerad med en stickers från arket Fundamental Stickers. Jag har använt en privat die och stansat ut järneksrankan och sedan duttat med Pearl Maker men Liquid Pearl är ungefär samma sak. Bokstäverna kommer från arket Expression Stickers.

Blomman har är flera delar av vit hydrangea - jag har mistat delarna med glimmer mist i färgen burnt red, knölat ihop delarna och låtit dem torka. När de torkat jag har försiktigt vecklat ut delarna och limmat ihop dem.

Pappret heter Naughty or Nice.


Jag har använt ett motiv från Wee Stamps som heter Holly och färglagt med distress refiller.


Här en bild från sidan - jag har bara påbörjar jobbet med att sätta små tråd-snoddar så man kan öppna lådorna. Skulle tro att jag nog är klart till december ;-) Pappret jag använt till att klä sidorna med heter Peace Love Joy. Pappret jag använt som bottenplatta heter Merry & Bright. Jag har dekorerat med stickers från Fundamental Stickers.


Här är ytterligare en sida. På den nedre delen har jag klistrat en border-remsa från Merry & Bright och på den övre är det en del av border-stickers från Fundamental Stickers..


Här är ytterligare en sida.


Sista sidan - här har jag använt en liten stämpel från ett set som heter Gingerbread Kaylee och färglagt med distress refiller. På askarna har jag satt fast siffror från Countdown Stickers för att man ska veta vilken lucka man ska öppna just idag.


Hoppas du fått lite inspiration till att göra din egen kalender - du hittar allt material till denna och lite till hos Scrapfabriken. Lycka till!

1 kommentar:

Marita vs snojbi sa...

Åhhh Sååå fin

Kraaaaaam