12.2.12

Love tags


Ni har väll inte missat att vi har haft hjärttema här i bloggen hela veckan. Jag avslutar denna vecka och har haft ångest vad jag ska visa er efter alla fina inlägg... Så nu blev det som det blev.

Ni får förlåta mig... Men här kommer några tags igen ;) Det är så roligt att dekorera tags så jag kan bara inte låta bli. 

Jag har använt mig av ett och samma stämpelset - Romantic Gwen från Some Odd Girl och passa på för idag är det sista dagen som det är rabatt på dessa stämplar.På den första tagen har jag splashat med Distress Stain - Fired Brick och sen har jag sytt med symaskin hit och dit över tagen. En utstansad blomma i ett gammalt bokblad och sen har jag embossat hjärtstämpeln med klarembossing efter att jag stämplat den med distressdyna i samma färg som stainsen.


Till den andra tagen valde jag den största storleken och sen har jag dekorerat med olika diecuts i hjärttema.


Jag har färglagt Gwen i brungråa nyanser vilket ger ett milt intryck. Sen har jag valt att färga rosen rosa och hon fick även lite färg på kinderna.Den tredje och sista tagen blev den enklaste och den som gick snabbast att göra. Men för den skull inte tråkig på något vis. Tvärtom så tyckte jag att den blev urläcker med upprepande av stämpeltryck. Lite bakers Twine på toppen så är man hemma liksom.

Mateirallista:
Tags
Distresser
Distress Stains
Romantic Gwen - Stämpelset
Band
Bakers Twine
Blomma
Hjärtdoily
Diecut
Journalingruta
Blomstans - Tim Holtz

2 kommentarer:

Pyssel och Kort sa...

Så super snygga hjärtan tags
Kram Elin

Pillan sa...

Superläckra tags!!