8.2.12

Alla ♥ Dag kort - med och utan stämpel!

Då var det min tur att blogga Alla ♥ Dag-kort. Jag har valt att göra två olika kort, men ändå lika på nåt sätt. Jag har använt samma papper på båda korten och samma textstämpel.

På första kortet har jag använt "Love Letter Kaylee" - perfekt till Alla ♥ Dag.Och på det andra kortet har jag bara använt textstämpeln som följer med Love Letter Kaylee. Lite inspiration till kortet har jag hittat på nätet men bara lite :-)


Jag har punchat ut två cirklar i olika storlekar och även stansat ut en "Dot Cirkle" från Nellie Snellen och monterat den underst. Och eftersom jag är beroende av banderoller så fick det bli en sån här med!

Lite närbilder på själva hjärtat. Jag har klistrat ett direkt på cirkeln, men sen har jag vikt ett på mitten och klistrat det ovanpå det andra hjärtat. Det blir himla fint! Men enkla medel kan man göra väldigt fina kort utan att använda en massa dekorationer, det är bara fantasin som sätter gränser :-)Jag är barnsligt förtjust själv i mina kort :-) och bara älskar färgerna!

Jag har använt både Kraft och Straw till korten samt papper från Simple Stories.

5 kommentarer:

Ingrid - Inola sa...

Supersnyggt - ett riktigt GLAD-kort!

Anna sa...

Fina kort! =)

Pyssel och Kort sa...

Vilka fina kort.
Stämpeln va super söt.
Kram Elin

Pyssel och Kort sa...

Vilka fina kort.
Stämpeln va super söt.
Kram Elin

pysselpetra sa...

sååå snyggt ♥ speciellt hjärtat