29.1.16

PL uppslag med Insert, Shaker box och Overlays. Del 1


Det här är en slags fortsättning på förra fredagens inlägg och PL uppslag, nästa sida och även baksidan på den genomskinliga shaker boxen. Då detta är ett helt uppslag med många detaljer så visar jag vänster sida samt Insert idag och höger sida med Insert baksida nästa fredag. Då också en bild på hela uppslaget finns med.


Då min shaker box från föregående sida finns med så är färgskalan redan för vald, den syns väldigt tydligt med sitt guldiga innehåll av pärlor och paljetter. Ordet som här från baksidan blir spegelvänt är inte så framträdande tack vare diskret färg och snirklig skrivstil.
Jag tycker det är fint med upprepningar, det ger ett lugnande intryck, så shaker box temat kommer igen på flera ställen med snarlik fyllning.


De 2 översta stora korten är färgade med Brusho pulver blandat med mycket vatten. Dessa kort har resist mönster med fin blank yta.


På det lilla kortet där det står Favorite har jag också använt Brusho pulver, det kortet är gjort i vitt akvarell papper och tål vatten bättre än kort gjorda av vanligt cardstock.
Hela uppslaget kan du se nästa fredag.

Alla dessa tekniker kommer att finnas bland kurserna under året.

Happy Scrapping!
Therese
Inga kommentarer: