15.1.16

PL med shaker boxes, waterfall sleeves och Brusho Sida 1


PL kan se ut på många olika sätt, ibland skall det gå snabbt och ibland vill man jobba lite extra med ett uppslag. Detta uppslag har många detaljer som är "extra"...


Jag har valt att endast visa den vänstra sidan denna veckan, det blev helt enkelt för många bilder och för mycket text för att hela uppslaget skulle få plats. Du kan se den högra sidans detaljer samt hela uppslaget nästa fredag.
Några av korten jag använt är färdiga PL kort av vitt akvarell papper med utstansade ord och hjärtan som jag färgat in med Brusho pulver. Dessa kort har ordet Lovely utstansat, samt ett hjärta med en pil igenom.


Det större vita kortet är av vanligt papper men har ressist tryck och den är också infärgad med Brusho pulver så att texten endast framträder tydligt på vissa ställen. Färgar man in kort själv så får man fördelen med att de får samma färg i olika varianter.


Det finns 2 shaker boxes på hela uppslaget, den du ser här är uppvikbar, jag har lagt ett vanligt vitt papper under så det skall synas lite bättre att den endast sitter fast upptill. Den är gjord av en Waterfall Photo Sleeve från We R Memory Keepers och fäst med en Photo Sleeve Fuse.


De färdiga PL kort som har utskurna detaljer har dit limmat guld papper bakom, som syns igenom hjärtan och ord. Akvarell kortet med hjärtat och pilen tänkte jag lämna helt tom, gör man så måste det även passa in från sidan innan (som i detta fallet) eller efter om den ligger på en högersida. Planering är därför en viktig del av projektet.

Alla dessa tekniker kommer som nya kurser under 2016.

Happy Scrapping!

Therese


Inga kommentarer: