22.1.16

PL med shaker boxes, waterfall sleeves och Brusho Sida 2


Här är högersidans detaljer på uppslaget jag började visa förra fredagen. Det blev för stort att visa allt på samma tillfälle. Hela uppslaget ser du längst ner.


Kortet med texten sweetheart utstansat, är ett färdigt PL kort av vitt akvarell papper som jag färgat in med Brusho pulver. Det stora vita kortet av vanligt papper har resist tryck och är också infärgat med Brusho pulver. Man får vara snabb när man färgar in vanligt papper då det inte tål allt för mycket vatten. Torka ofta är ett bra tips!


Det finns 2 shaker boxes på uppslaget, den avlånga på högersidan är förseglad med hjälp av en Photo Sleeve Fuse från We R Memory Keepers. Den är en del av själva 12x12 plastfickan. Att lägga in en större sak som utmärker sig bland resten av "fyllningen"gör det hela lite mer spännande. Jag valde ett ord, cutie, som även fungerar bra när man ser shaker boxen från andra sidan på nästa uppslag. Planering är viktig här... Just ord som syns spegelvänt från baksidan kan vara lite knepiga att använda. Nästa fredag kan du se mitt nästa uppslag i mitt album, där syns just denna shaker box. Denna baksida blir då framsida istället.
Just dessa transparenta ord i plast med guld text tycker jag är roliga att använda på olika projekt. Om du tittar på mitt inlägg från den 8/1 så ser du hur jag använt dem på en Lo.


Längst bort på höger kanten under det stora vita kortet infärgat med Brusho, finns 3 st uppvikbara fickor. Praktisk lösning när man har många foton eller vill ha dold journaling. Dessa är också gjorda av Waterfall Photo Sleeves, men i en annan storlek än den jag använde till den uppvikbara shaker boxen på uppslagets vänstersida.


Jag satte dit små handtag på vänstersidan av alla 3 så att det skall synas att det går att vika upp dem. Måttar man in dem på ett bra sätt så försvinner de på sidan och ser "fasta" ut och då missar man dem helt...


Alla uppvikbara detaljer är fastsatta med en Photo Sleeve Fuse.

Dessa tekniker kommer som nya kurser under 2016.
Happy Scrapping!

Therese


1 kommentar:

La Vikinga sa...

Jättefint uppslag Therese! Det ska bli såå kul att se vilka kurser com kommer i vår!

Charlotta