26.5.12

Smashbooking

Igår fick vi in produkter från Smash. Väldigt fina album och roliga dekorationer.

Att smasha är ett enkelt, snabbt och roligt sätt att skapa minnesalbum eller en roligare form av dagbok. Albumen kommer med en fiffig penna. Den har en spets som du skriver med i ena änden och i andra är det en limpenna för att snabbt kunna limma in foton, papper, kvitton, biljetter eller andra saker du vill spara. Det blir som små layouter, varje sida.

Albumen kommer med 40 st dubbelsidigt mönstrade ark som du limmar och fäster in dina saker på. Du kan limma in men även fästa med roliga gem eller tejper. Scrapfabriken tog hem några roliga tillbehör men vi ser även möjligheten i det sortiment vi redan har.

|[ Journalingpapper ]|
Många av papperstillverkarna ger ut papper med journalingrutor. Dessa är ju roliga att att använda även här. October Afternoons journalingkort är dessutom lite extra trevliga då de på baksidan har mönster från kollektionens papper på baksidan av korten för fler möjligheter.



{ Bokstavsstickers }
är ett enkelt sätt att liva upp din journaling. Enkelt då de är självhäftande och platta, men ger så mycket liv till dina sidor.



[ Washitape ]
Du kan inte misslyckas genom att tejpa in foton, biljetter, papper mm med en bit dekorativ washitape. En tape gjort av japanskt rispapper, något transparent, vilket ger roliga effekter.



|[ Påsar ]|
Roliga påsar som du kan stoppa in sådant dom du inte vill limma in kan vara bra att ha.



{ Diekuts }
Olika figurativa stickers eller diekuts kan ge extra liv till en sida. Återigen vill jag slå ett slag för October Afternoons sortiment. Du finner användbart material i deras produker Miscellany, Flower Sack och Doo-Dads. Tags och tårtpapper/doilys är andra dekorativa produkter.



Gem ]
Roliga gem kan bli en fin detalj. Vi har figurgem från YouDo och några olika gem från Smash.


{ Stämplar }
Denna datumstämpel gör det enkelt att datumsätta dina smashar.



Ja som du ser är det åter bara fantasin som sätter gränserna.
Smash it away!



2 kommentarer:

LivetenligtMaldis sa...

inte fresta så... säger ju att det inte är för mig.. *velig nu*

Anna sa...

Det var så här jag började med scrapbooking, innan jag visste att det hade ett namn :) Kul med dekorationer som hjälper till!