9.5.12

Distress markers + SOG = ♥

 Har ni sett att Scrapfabriken har blivit med Distress Markers? Helt ljuvliga pennor och för en sån som mig som aldrig fick det att funka riktigt med Distress Ink är detta perfekt!! Jag är helt frälst. Superkul att måla med. Jag har mycket att lära och jag övar o övar så fort jag får en chans!

I lördags hade Gummiapan en scrapträff i Trelleborg och på plats var även Scrapfabriken. Härligt att träffa Helen igen och kul att kunna handla under hela dagen som vi var där. Jag övade med mina Distress Markers och valde att färglägga två olika motiv från Some Odd Girl.

Sweet Thinkin´Mae


Jag har bara färglagt ett lager för jag blev ganska nöjd ändå med det ljusa och jag ville inte sabba det eftersom jag var nöjd :-). Sen föräldskade jag mig i dessa blå/turkosa papper som Helen har i webbutiken. Det prickiga är från Blue Dottie från PaperMaze och de andra mönstrade papperna är från Echo Park. Övriga dekos är lite blommor, band och halvpärlor.

Whishes


Den här stämplen är lite märklig att färglägga eller ögonen rättare sagt. Man kan ju välja att rita dit svarta pupiller själv eller så målar man ögonen lite drömmande. Jag valde det sista, men jag valde även att måla dit lite Perfect pearls så de blev lite skimrande. Svårt att se på bilden. Likaså vingarna fick lite Perfect pearl. Jag har stämplat lite med Gummiapans slitna cirklar på kanterna runt motivet. Annars har jag använt samma papper i stort sett som första kortet. Dekorerat med det lilla staketet från Memory Box och stansat ut en hjärtbård. Övriga dekos är blommor, MS fjärilar, nål och cheese cloth (från mitt eget bord)

Det var allt från mig idag! Ha det bra!

3 kommentarer:

maldis sa...

wow.. verkligen underbara! och ålskar turkos

Ziro sa...

Vad fina kort och mycket snyggt färglagt.

Anonym sa...

Så fina! Tack för kursen idag, den var lärorik och så trevlig, och tack för tårtan!