26.9.11

Mjölkkartong gånger 3

Måndag igen och nu min sista måndag här som gäst designer, det har varit jätteskoj att få gästa hos dessa underbara tjejer och "dt-mamman" Helen. Tack så mycket för att jag fick förtroendet att få gästa.

Nu återgår vi till mjölkkartongerna som jag har knåpat ihop idag, det blev tre stycken, för jag tycker de är så roliga att göra och lika roliga att ge bort.

Så om ni återkommer idag på eftermiddagen så har jag knåpat ihop en tutorial / steg för steg visning på hur jag brukar klistra ihop de här tre fina presentkartongerna.Som bas till denna har jag använt kraftpapper, tycker det är så snyggt. Det fina mönstrade kommer från Echo Park Paper.

Underbara rosa rosor i tre storlekar som finns i shopen samt de gröna rosbladen. Lite rosa blingstenar och papperssnöre i samma färg.Den här sötnosen blev lite annorlunda, på denna har jag bara använt stämplar , de fina små stjärnorna samt textstämpeln kommer från Gummiapan och de större stjärnorna är från Tim Holtz.

Här har jag använt distresser att stämpla med och att "gnuggat" alla kanter. Kraftstomme på denna med.Som ni kanske har sett så har Helen hårdfolie i shopen, den är helt perfekt att vika presentaskar med, å det blir ju så läckert.

Pärlband, rosband och pärlor, med randigt papper och blommor blev en fin presentaska att ge bort med goda små kakor.

Så jag hoppas att ni har fått inspiration till att vika egna Mjölkkartonger, och om ni tittar in i eftermiddag så får ni "steg för steg" hur jag klistrar i hop en.

Tack för mig
Kram Nilla


Materiallista:
Kartong Bas / Kraft samt Hårdfolie
Echo Park Paper / Happy Days samt Stickers
Rosor, Knoppar och Blad
Pärlband, Tyllband med Rosor samt Twine
Halvpärlor och Blingstenar
Gummiapan / Stjärnstämpel samt Text
Tag
Bronsblomma i metall

1 kommentar:

Mia sa...

Superläckra mjölkkartonger :) jättefint dekorerade! Ser fram emot beskrivningen. Kram Mia.