26.1.15

Thinking of you - Basik & K

När det kommer in nya varor och i synnerhet stämplar, kliar det i mina fingrar. När de ÿbersöta kattstämplarna Basik & K kom hade jag redan bestämt att jag skulle ha några motiv själv.

Thinking of you är ett användbart motiv. Jag har stämplat det på Perfect Colouring Paper och jag har använt mig av en svart stämpeldyna från Memento. Sedan är motivet färglagt med Copics.


Jag stämplade motivet två gånger för jag ville ha en av de hela blommorna i buketten så jag kunde klippa ut den och montera den med en distanskudde för att få lite djup i buketten.

Det medföljer småstämplar i dessa kit och jag stämplade även upp de andra blommorna, färglade, klippte ut och monterade med distanskuddar i flera lager. Jag la dem i kanten på motivet för att ge lite mer djup.


Den lilla raden med vita blommor som sitter i underkant av motivet låg och tittade på mig på skrivbordet och har gjort så ett tag. Nu passade den perfekt och fick komma med på kortet. Den är gjord av pappersmassa från Martha Stewart och en silikonform från Mod Podge.


Datumstämplarna som är så populära till Project Life, är utmärkta att även använda på ett kort för att få in datum på bemärkelsedagen istället för ett grattis eller liknande.

Pappren kommer från Maja Design - Nyhavn. Alla kanter har gåtts över med distressing toolen från Ingvild Bolme.

Vi har endast ett fåtal motiv i lager idag, men de är beställda och jag väntar in en ny leverans med MASSOR av stämplar i veckan till mycket bra priser så håll utkik i webshopen under veckan.

Önskar er alla en fin dag.
/Helen

2 kommentarer:

Tezz sa...

Wow vad mycket jobb du har gjort på kortet. Super sött!

Cornelia sa...

Läckert kort med kul detaljer!