20.1.14

The Spider

Jag jobbar vidare på mitt Filippinerna-album, snart är det ett år sedan vi var där men det är kul att göra en LO lite då å då. Man riktigt suger ut den där härliga semesterkänslan fast det är minusgrader och snö utanför.

Dagens foto är taget på en jättehäftig restaurang som hette The Spider. Den var uppbyggd på  pålar och i klipporna. Den tillhörde ett hotell så enda sättet att ta sig dit var via hotellet (för de som bodde där) eller för oss andra - att simma dit och sedan klättra upp 3meter på en trästege. (det är stegen ni ser till vänster om Melker).
Fantastiskt goda wraps och en underbar utsikt gjorde att vi var där flera gånger. Grabbarna gillade spänningen att simma dit och att man faktiskt fick hoppa ner från kanten rakt ner i plurret.

Den här LOn har faktiskt legat ett tag på mitt pysselbord, jag fick liksom inte till det. Fast jag tyckte jag hade många olika, snygga dekorationer så kändes LOn hopplöst "platt". Tills idag, då kom jag på att lite vaxat papper kunde passa in! Min första tanke var att låta det vaxade pappret gå ner bakom tårtpappret men eftersom jag redan klistrat fast allt fick jag lirka in lite under kanterna istället. Men det fick önskad effekt och genast kändes LOn lite mer livfull.

Har ni inte provat det vaxade pappret så kan jag verkligen rekommendera det! Snyggt att bara riva och skrynkla till och använda både på kort och LOs.


För att rama in kortet har jag "borstat" med stålborsten på Distressing Tool från Ingvild Bolme.Jag har även borstat lite här å var som en ram runt själva LOn, det ser lite konstigt ut på fotot men i verkligheten ser det mer borstat ut.

Hoppas ni får en underbar dag! Kramelikram Leia


Inga kommentarer: