5.7.13

Änglar i vardagen

Idag är en sorglig dag för Johan och mig.
Johan slutar på sin ordinarie förskola och vi träffar inte två av pedagogerna mer. Den tredje följer med någon vecka till sommarförskolan. Efter sommaren kommer Johan att börja i skolan.

Vi ville ge dem något när vi slutade och kom fram till att halsband med änglahängen skulle passa då de verkligen varit änglar i vardagen för oss.

Jag var ju tvungen att göra askar själv och tycker att de små änglarna/älvorna från Wee Stamps är så söta att jag valde att använda ett av motiven till samtliga askar.

Upplägget blev detsamma på alla askar, jag har bara bytt färg utifrån den känslan jag fått av pedagogerna när vi träffats.

Mycket färg till hon som ofta varit den som talat till den stora skaran föräldrar vid olika tillställningar, hon som varit den som lett sångerna och som jag ser på näthinnan med turkos tröja. Hon har även varit den pedagog som följt och dokumenterat Johan och jag kan se henne i honom. I minspel och gester.

En ask med dov framtoning till hon, den milda, alltid sprudlande glada och som jag förstår att Johan tycker mycket om utifrån hur han pratar om henne.

En svart ask till den unga, fräcka "fröken". Hon som har tatuering och som jag alltid ser svartklädd och som jag är så glad för att hon kom till Johans avdelning och att vi fick ett år med henne. Tidigt förstod jag att Johan verkligen gillar henne.

Maria, Rebecca och Ania
Johan och jag kommer att sakna er!

Materiallista:


3 kommentarer:

Anna Widmark sa...

Åh, vilken snygg ask! Finns det någon mall till den, eller har du improviserat? Hur stor är den?
/Zildara

Sandra sa...

Jättefina askar. Har du någon mall?
// Sandra

Elin Larsson sa...

Åh så snygga!!!!