1.2.13

Heidi Swapp Color Shine

Jag har länge känt att vi inte haft något att erbjuda i mistväg, men jag ville ha något som verkligen var Scrapfabriken. Och här är de! Härligt färgglada och smälter fint in i vårt övriga färgspektra.

Igår laddade vi webbutiken med 12 underbara mister från Heidi Swapp. Intensivt vibrerande med skimmer, vad mer kan man begära? Till dessa färger finns det även väldigt roliga papperstillbehör som papper i 12x12", etiketter och chipboard. Dessa tillbehör som har ett samlingsnamn, Color Magic, har ett unikt ytskikt, vilket gör att du kan färga in pappren, etiketterna eller bokstäverna där ytskiktet inte finns. Genom att enkelt spraya på Color Shine mister i utvalda färger, låta det dra ca 10 sek och sedan torka av överflödig färg har du fått unika tillbehör i den färgskala du själv önskar. Detta är kul och beroendeframkallande! Pappren kommer i en förpackning med 12 ark, 6 olika motiv, 2 av varje motiv. Etiketterna kommer i förpackningar om 18 st, alla olika. Chipboarden har 100 delar.

Jag har redan testat färgerna och etiketterna.
Och tro mig, när man mistat en etikett vill man gärna göra fler!!!

Jag hade ett kort på lut som jag länge velat scrappa och jag sa till Chris_P att det skall bli i nåt försök till mixed media när jag väl scrappar det. Kortet är taget i Hipstamatic och färgskalan dök upp automatiskt och det var en utmaning för mig med dessa färger, men jag har utgått från dem och försökt förstärka dem med mister.

På etiketten som ligger vertikalt på layouten och som är isärskuren har jag använt Color Shine. Jag har även lite, lite på bakgrundspappret. På bakgrundspappret har jag strukit över ett lager med gesso, lite slarvigt. Ovanpå det har jag mistat lite av den gula färgen, och lite med distress refiller som jag blandat ut i vatten och som jag har i en minimister för att kunna spraya den på olika ytor.Sen har jag gått på med diverse dekorationer. Normalt ser man inte så många dekorationer på en layout från mig. Det var lite svårt, jag fick låta layouten ligga, gå ifrån, komma tillbaka och känna på det. Jag har placerat färgerna på mina dekorationer så som de är på fotot för att inte röra till det hela. På detta sätt är det ändå fokus på kortet och jag bara förstärker det som finns i kortet.

Här har jag placerat en en ram gjord av Martha Stewarts Crafters Clay.
En ultralätt papperslera, smidig att arbeta med och som inte väger någonting när den torkat.

Hjärtat har fått lite Crackle Paint på sig.
De små vimplarna har jag gjort genom att fästa lite washitape på papper och sedan stansat ut vimplarna. Bakgrundsmisten är en egenblandad distressmist, utan skimmer.

Här har jag använt mig av en av etiketterna ur Notes, Color Magic, Heidi Swapp.
Den har jag färgat in med mister ur Color Shine serien.

Ja, det var roligt att göra denna typ av layout och jag ska finslipa på detaljerna och återkommer!

Materiallista:


3 kommentarer:

Chris_P sa...

Åhhh såå coolt!!! O jag bara älskar det fotot!! Det är helt underbart!!

maldis sa...

lov love! så himla fin den blev

Marit Staaf sa...

Helt fantastisk LO!!! Gillade framförallt hur du valt att gruppera dekorationerna i färg och lägga dem på "rätt" ställe på LO:n.
/Marit