27.2.13

Grattis syrran - you Naughty Nurse

Vi fick in nya stämplar från Kenny K i veckan.
Naughty Nurse fylldes på och jag kunde ju inte hålla mig ifrån henne förra månaden då detta motiv var en av nyheterna. Jag målar en del, men hinner sällan göra nåt med mina färdiga motiv.
I helgen var jag på scrapträff i Skövde helt privat och fick gjort ett kort, men lusten och inspirationen fanns kvar så i söndags fick jag gjort en hel del :D

Motivet är stämplat på akvarellpapper och målat med distresser och vattenpensel. Absolut roligast tycker jag bakgrunden är att färglägga. Plötsligt poppar motivet fram och det är då livet kommer tycker jag. När jag är färdigmålad med ett motiv avslutar jag med svart pigmapenna och fyller i linjer som kan ha blivit lite misslyckade eller pupiller som jag vill ha täckande svarta. Och Dark White från Sakura ger en illusion om blänk och i detta fallet ligger det i hennes läppar.De runda, konkava hörnen har jag fått genom att använda en cirkelpunch och då har jag bara klippt en fjärdedels cirkel  i varje hörn. Dessa hörn har jag velat förstärka och har bara lagt chalk i hörnen på mina papper.På med olika blommor för det tycker jag ger liv, bakgrunden till texten är en die från Memory Box och den har jag satt på distansklossar för lite djup i kortet. Och pärlor i alla konkava hörn.

Denna blomma är en gjord med hjälp av en stans från Memory Box.
Materiallista:


1 kommentar:

Anonym sa...

Åh! Vad fint!!!
Denna stämpeln MÅSTE jag ha!!!

Kram
Jea