4.2.10

full kontroll?

Ännu en layout på lille Goi Joi


Han leker med fjärrkontrollerna till tv:n och dvd:n. Men så ibland sätter han dom till örat som om det vore telefoner. Han är på korten 18 månader men han ser hur jag gör och härmar, så ofta riktar han kontrollen mot tv:n.

Min rubrik blir genast "full kontroll?" och min underrubrik som sitter på det stora kortet i form av små bokstavsbrads är "noll koll".

Som ni ser så är mitt nya favorittypsnitt handprint. Man kan bara gilla det! Här har jag stansat ut i skum, så får man sina egna thickers och man är oberoende på det antal bokstäver man köper utan stansar ju vad man behöver. SUPER!

Jag ser alla tjejer som har mycket mer dekorationer än mig, och jag tycker alltid att de layouterna är så fina. När jag sedan skall använda mig av dekorationer så blir det alltid väldigt sparsmakat och enkelt. Tråkigt?? Det är jag. En vän sa att om jag skulle vara arkitekt skulle man känna igen mina hus genom sina raka linjer, och det stämmer. Samtidigt gillar jag det som inte är rakt, men jag kan inte få till det....

1 kommentar:

Catrin (Lillstrumpa) sa...

Åh, vad mycket ljuvligt fint du skapat och man hittar i din blogg. Tack för titten!