7.8.15

Therese kursschema ute nu!

Vi har fått en kursledare i vårt gäng på Scrapfabriken.
Therese Larsson heter hon och är inte obekant i scrapvärlden. Hon har haft uppdrag från andra butiker och senast arbetade hon tillsammans med Mia och Perra på Scrap-Perra och kanske har du mött Therese i Karlstad, gått en workshop för henne under ett Scrap and Pearl Event eller tagit kurser hos henne i Upplands Väsby?
För dig som tidigare gått kurs för Therese kommer det inte innebära någon större skillnad utan kan tryggt återvända för att ta del av nya kunskaper.

För dig som bor i Upplands Väsby med omnejd och inte känner till Therese sedan tidigare, vill vi berätta om denna möjlighet att förkovra sig i scrapvärldens gengre och tekniker genom att ta del av Therese breda kunskaper. Kurserna sker vardagar mellan kl 18-22.

Therese har scrappat sedan 2001.
Hon beskriver själv att hon inte fastnat i en personlig stil utan provar trender och stilar och håller sig uppdaterad i det senaste. Therese har många års erfarenhet av att leda kurser både inom scrapbooking, men även inom make-up och blomsterbindningar.Therese kursschema finns nu att ta del av här!
Där finner du även mer information.

Vill du boka en kurs eller om du har någon fråga till Therese, nås hon via:
therese@scrapfabriken.se

Vi hoppas på en inspirerande höst tillsammans.

Layout med pärlor.

Canvas med metalldetaljer.

Layout med rinnande droppar och struktur.

Inga kommentarer: