22.11.12

Snap it!

Idag kommer de äntligen.
Simple Stories härliga serier Sn@p.
Det är två papperslinjer, en härliga, tuffa mönster och den andra med härliga färger och enkla mönster som prickar, linjer och det populära chevronmönstret. Personligen gillar jag lättanvända papper och det är dessa.

Sen har Simple Stories släppt en serie färgstarka album oxå.
Ända sedan detta företags start har de haft en grundtanke om att förenkla scrappandet för den som inte har tid att sitta i timmar med en layout men som vill skapa sig ett personligt fotoalbum trots lite tid. Därför är deras papper uppbyggda på det sätt som de är. Det är enkelt att skära ut delar av papper för att kunna mixa foton med papper i fotoalbumet { naturligtvis kan man även använda de dekorativa pappersrutorna på traditionella layouter }. Jag skulle nästan våga mig på att säga att detta är en tanke redan innan det så populära Project Life-konceptet.Nu förfinar de sitt eget koncept och är säkert inspirerade av Projekt Life. För nu släpper Simple Stories bl a egna som kortsatser/journalingblock med olika teman. Till deras album kan man köpa till extra papperssidor, plastfickor med olika fickformat, dessa trevliga som kortsatser/journalingblock och söta pappersfickor som man enkelt kan fästa upp på en papperssida och på så sätt ger du ytterligare liv till ditt album. Det finns även olika förpackningar av stickers att köpa till, bokstäver, etiketter och figurer, allt för att du enkelt skall kunna dekorera ett album.

Albumen mäter 6x8" och kommer i färgerna rött, turkos och rosa. Ett album har 10 papperssidor i sig samt tre kraftiga avdelningssidor så att du kan dela upp ditt album om du vill det.

Papperskollektionerna finns under mönstrade papper i webbshopen
Sn@p Color Vibe
Sn@p Life

Och album med tillbehör har fått en egen produktgrupp
Sn@p

2 kommentarer:

Anonym sa...

hallå där! annie the beast här. hittar inte de nya albumen. vad gör jag för fel :(

hellenbell sa...

Annie:
albumen är nästan slut tyvärr, vi har ett rosa, ett rött kvar. Syns de inte i webbshopen kan det bero på att de ligger plockade i varukorgar.
/Helen