6.7.11

Spillbitar!

Räck upp en hand om du inte vet vad du ska göra med dina spillbitar!? Alla har vi väl en låda med spillbitar? Eller två? Eller tre?
Jag satte mig ner häromdagen och använde upp en bråkdel av mina spillbitar. Gjorde lite enkla kort i 10x15, alltid bra att ha hemma och skönt att använda upp papperna.

Jag har en die som man kan stansa ut veckat papper och göra en sån här rosett, men det funkar lika bra att biga pappret i Martha Stewart´s scoringboard. Det är lite pilligt och man får ha tungan rätt i mun, men det är väl värt besväret! Stämpeln är från Gummiapan!

Två enkla kort med få dekorationer. Clipset är en kul effekt på kortet och dom säljs i ett set. Jag ska nog ta och investera själv i ett paket. Telefonen är en Qk-dies och jag har satt den på två utpunchade cirklar. Mini-alfabeten är från October afternoon och ni hittar dom här och här.

Jag har använt spillbitar från MME´s nya serie Lime Twist "Spring", "Hello" och "Genuine".

Här har jag använt die-cuts från MME - perfekt när man kanske har brått.

Pearlmakern är en av mina favoritdekorationer, tror att det Liquid Pearls funkar likadant.

På dessa tre korten har jag använt spillbitar från MME´s serie Hip-Hooray. Förhoppningsvis har ni fått lite inspiration till vad ni kan göra med alla era spillbitar.

Ha en fortsatt skön onsdag!

4 kommentarer:

pysselpetra sa...

supersnygga kort ♥ du kan trolla

eva sa...

Jättefina kort!

maldis sa...

snygga och bra användning av dessa skräpbitar som man ändå inte har hjärta att slänga :)

Ziro sa...

Jättesnygga kort alla tre! Det är bra tt bli av med spillet ibland!