22.3.11

Arbete pågår...

Tänkte jag skulle besvara några frågor jag fått.

Min butik kommer att heta Scrapfabriken.
Jag håller just nu på att lägga designen på min eButik. Där kommer det bl a vara möjligt att prenumerera på nyhetsbrev, utöver att ta del av butikens alla godsaker :)
Kommande adress till hemsidan är www.scrapfabriken.se
Bokmärk gärna sidan redan idag!

Jag kommer att ha en liten lokal där min fysiska "butik" skall vara. Jag kallar det för lagershop, för att påvisa att det inte är en flashig butik mitt i centrum. Men den skall bli charmig och inspirerande! Tanken är att jag skall känna mig för om det finns utrymme för mig på en mer lokal marknad som Uddevalla med omnejd. Jag hoppas ju så. Tycker att jag saknar ett visst utbud i Uddevalla och tycker att det borde vara fler än jag som gör detta. Jag har i princip beställt de produkter som jag ska öppna butiken med och jag har ännu inte köpt en vara för att den är "kommersiell" utan för att jag gillar samtliga produkter och skulle vilja scrappa med alla själv.

Besöksadressen kommer att bli Gustaf Mattssons väg 2 och jag kommer att finnas i Mattssonföretagens gula hus nere vid Kampenhof i Uddevalla. Mina grannar kommer att bli Lidl, Mattssonföretagen och alla som inhyses i dessa lokaler, Colorama och inte minst Pingstkyrkans Biståndscentrum. Strax utanför lokalen ligger Kampenhofparkeringen med gott om parkerings-möjligheter och det bästa är att de första tre timmarna är gratis! Man trycker bara ut en biljett ur biljettautomaten utan att lägga på pengar och ut kommer en fribiljett på tre timmar.

Jag återkommer om öppningsdag vid ett senare tillfälle!

2 kommentarer:

Nilla sa...

Å så spännande =)

Lycka till!

Kram Nilla

Lena sa...

Lycka till med butiken, väntar med spänning på öppningen =)

Kram Lena