7.1.11

Hamburgerbox

Igår fick jag äntligen lite tid till att få pyssla. Det blir inte så mycket gjort på kvällarna när Johan kommit hem från dagis för då ska det lagas middag och lekas lite med honom. Men igår ville han frivilligt sova på eftermiddagen och under tiden fick jag lite tid för mig själv (det visade sig när han vaknat att han hade feber... godingen).

Jag är ju sjukt imponerad av systrarna Rimna och Nilla och hur mycket roliga förpackningar de gör. När vi (Johan, Magnus och jag) i onsdags avnjöt lite McDonalds här hemma så slog det mig att förpackningen till hamburgaren borde kunna dekoreras lite. Eftersom jag inte gillar det kladdiga på hamburgarna, sås och ost, var min kartong ren och fin, men jag mallade ändå med utsidan ned mot pappret. Kartongen är för lång för att gå in på ett 12 tums papper, så jag fick ta ett större. Sen mallade jag ovansidan och undersidan var för sig på ett mönstrat papper och skar ut delar att klä stommen med.

Så några blommor på hög, en pärlgirlang som jag delade och lite pärlfloss. En liten tag hängde jag även dit där jag kan skriva något litet till den som får boxen.

5 kommentarer:

Cattis sa...

Vad snyggt!! =) och vilken kul idé!
Tack för kommentaren!
Klart du får lifta mig, blir jag bara glad! =) Du får gärna hojta till om du gör det!

Kram/Cattis

Rimna sa...

Jag har också haft den tanken, men aldrig kommit mig för! Nu måste jag nog testa nästa gång vi äter Mc Donalds mat! Den asken man får till barnboxen med 4 chicken nuggets är ju en storlek mindre... Den måste man ju också ha ju!

Tack för din fina ord och din kommentar idag på min utmaning gjorde mig så glad! TACK!!!

Kram

Primia sa...

Har inte ens kommit på McDonalds idén men den blev ju hur fin som helst. Dessutom tyckte jag färgerna blev urläckra.

Muffin sa...

Men vilken bra idé och så tokläcker den blev - helt suverän!!

Anki sa...

Fnissar. Jag gjorde faktiskt samma sak en gång, fast med stripskartongen: http://skapatavanki.blogspot.com/2010/11/nu-satter-jag-igang-med-julen.html

Din hamburgerbox blev jättefin!