9.11.10

Strålande stjärna...

...jag såg julstjärnan som Pernilla visade på sin blogg för ett tag sedan och ville prova att göra en egen. Jag har tänkt tanken i flera år, men det har bara varit halvhjärtade försök innan. Eftersom jag är som jag är, läste jag inte genom beskrivningen utan fick för mig att den skulle monteras på ett visst sätt. Naturligtvis var det fel... Så, göra om - göra rätt!!

Jag gjorde först en utifrån mallen som Pernilla var så snäll att länka till. Men jag ville ha en annan form, så jag ritade om formen till två andra uddar, så att min stjärna kom att bestå av tre olika uddar. Min stjärna är inte dekorerad, mer än med en metallblomma med en halvpärla i (för att dölja det lilla hål som blir i mitten).Här hittar du mallen... stor julstjärna! Min stjärna är omarbetad utifrån den...
Tyvärr har jag ingen mall att dela med mig av då jag inte sparat den utan bara skrivit ut den...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Superfin stjärna!!!Blev sugen att testa själv men får inte upp mallen.. Testat lite olika sätt.. Tips eller har du en sparad???

Anonym sa...

Hej. Jättefin stjärna. Kan inte få upp mallen. Har du någon du kan dela med dig av?

Chris_P sa...

Wow - vad snygg!!!

Ellen sa...

Hej, supersnygg stjärna. Försöker också att få tag i mallen. Läser att sidan där mallen finns inte är uppe längre. Någon web shop som stängt. Undrar ocså om du har någon att dela med dig av?
Den där lyktstolpen är ju bara för myseig.....
/Ellen