13.6.10

Bröllopskort

Om några veckor ska brorsan gifta sig med en underbar tjej. Jag fick i uppdrag att göra kort till bröllopspresenten. Första gången som jag kommer ihåg att jag såg något Rimna gjort var när hon hade gjort ett kort med ett bokmärke på. Jag har tagit den ideen och jag har ett bokmärke från samma serie som Rimna. Det var skönt att bara sätta på ett litet märke och för en gångs skull slippa måla. Det e jättekul och måla, men det var skönt att slippa :)

Kortet är inte helt klart. Det skall dit namn på brudparet i den lilla pråliga ramen från Tim Holtz och inne i kortet skall alla namn, på de som kommer att vara med på presenten, in. Jag har förberett så långt jag kan.

Jag har använt mig av två olika papper från Maja Designs senaste kollektion. Färgtemat på bröllopet kommer att gå i grått och lila, och jag hittade underbara papper i denna kollektion. Det grå har hjärtan på ena sidan och prickar på andra. Kan det bli bättre??

Jag har använt mig av två stämplar från Stempelglede, swirl på framsidan och som sticker på ur fickan i insidan där det är tänkt att vi ska lägga pengar. Hjärtat på baksidan kommer också därifrån. Jag stämplade en gång på baksidan, sen stämplade jag med en grå färg, som Johan lyckats få i min vita stämpeldyna då han lekt med den, och så har jag embossat den och klippt ut och monterat med distanskuddar så att hjärtat kommer ur kortet lite.

Halvpärlor, stansat med fiskars stans, rosor, glitter, band, bokstavsstickers och sydda kanter är annat som hittas på kortet.

Inga kommentarer: