31.8.14

Jag är kär!

... i mitt nya kit "Neapolitan" och alla tillbehör som hör dit! Så vackra färger och nyanser! Sen jag fick det så har jag svårt att varva med något annat kit ;)
De här fotona och texten kommer från min dotters blogg som jag hämtar allt ifrån. Smidigt! Jag gillar ju att ha med olika plastfickor i albumet och veckan innan (vecka 14) hade jag design E så det var bara att anpassa sig till det även den här veckan.
Vecka 15
 Jag är inte mycket för att göra egna PL-kort, dels har jag inte tiden för det här med PL måste gå fort och smidigt för mig om jag ska hinna med varje vecka, men också för att jag tycker att det finns så himla många vackra kort att välja på i alla kiten. Men efter att ha gjort det här kortet med hjälp av det prickiga bladet ut mönsterblocket och alla fina chipboards så känner jag att det var riktigt kul och inte det sista jag gör!
Veckokortet 
De här tagsen är ju för söta och går att stoppa in lite överallt!

Sist men inte minst måste jag ju visa det fina albumet som jag har införskaffat till Alvas alla veckouppslag


Efter att ha tagit det här fotot på det underbara albumet så ser jag att jag får ta en paus från scrappandet och göra en äppelpaj tror jag!
Scraphälsningar
Anna/ronjabus

28.8.14

Fyra nyanser av brunt!

Dagens kort går i 4 nyanser av brunt =). Monochromatiskt kallas det väl när man skapar bara i en enda färgskala. Ganska roligt faktiskt!


Jag har använt mig av Tilda Longstocking, text från Gummiapan och ljuvliga papper från Pion Design.

Stämpeln är färglagd med Copics och jag har använt mig av följande

Hud E11-21-00-000-R11-20
Hår E44-43-42
Klänning/skor/stumpor E47-44-43-42-41-40

Stämplat på Perfect Coloring Paper och med Mementodyna.

Det var allt från mig idag! 

25.8.14

White Beach

Vet inte hur ni har haft det med regn den sista veckan men vi har fått rejäla doser av den varan här. När regnet smattrar för fullt utanför är det extra skönt att scrappa gamla semesterbilder och minnas tillbaka till sol och värme.


Både bakgrundspapper och mönsterpapper kommer från OA serie Public library. Som vanligt har jag kladdat lite gesso och alla snygga die cuts kommer från Tim Holtz.


Lite wahsitape piggar alltid upp! Och jag har hittat tillbaka till mina "gamla" favoriter Epoxybubblor.  Så lätt att plocka upp något av de mönstrade papprena med egengjorda epoxybubblor.


Wood veeners är alltid lika lättplacerade.


Jag tokgillar kraft-kuverten från Simple Stories, och vill man kan man ju gömma en journalingtext i.

Hoppas ni får en härlig vecka!! Kramelikram Leia

18.8.14

Bröllopskort

Beställningskort är alltid roliga att göra men bröllopskorten är nog extra kul att få göra! Detta bröllopskortet gavs bort i helgen så nu kan jag visa det!


Den söta stämpeln Threshold Mae kommer från Some Odd Girl och mönsterpappret är Cottage Farms från Pink Paisley.



Ha en härlig vecka! Kramelikram Leia

14.8.14

Kort utan motiv

Idag bjuder jag på två olika kort som jag gjort, utan färglagt motiv. Ibland får jag ett ryck och gör en hög såna här kort. Dels för att enkelheten är så snygg och dels för det är skönt med variantion

Inspiration till båda korten har jag hittat på Pinterest - denna skatt på internet!






Detta kortet är ju väldigt enkelt att göra. Det jag har gjort är att jag har bigat ränder med min MS Scoringboard, då blir det lite som en frackskjorta. Sen har jag stansat ut en fluga och monterat fast.
Enkelt och stilrent. Kul idé!

Det mesta materialet är som har legat o skrotat på mitt bord, med lite sprillbitar och god fantasti kommer man långt med =)